tirsdag 31. januar 2012

Blogcandy og mye spennende på gang hos Scrapping.no

Nå er jeg virkelig spent på hva som dukker opp av utfordringer på Scrapping.no. Mye nytt fra 1. februar. Her er det bare å følge med....

mandag 30. januar 2012

Vinterbursdag

Endelig har jeg fått tatt i bruk BigShoten jeg fikk til jul. Synes diesen fra Marianne Design, kjøpt på Inspirerende Hobby, passet godt til det søte digi-stempelet fra PaperShelter, malt med Distress. Jeg har ellers brukt div resteark, en Primablomst og roser fra Wild Orchid Crafts, snøkrystallene mener jeg er fra Kort og Godt, maskinsøm og snømaling som ekstra effekt.

Jeg har denne gangen tatt utgangspunkt i tre utfordringer: Papirdokkenes utfordring 20 - skisse, Kort-O-Manias utfordring 55, "Søtt som sukker" og Scrapperikets utfordring 44, "Anything goes".



Stemplene på innsiden av kortet og tekststempelet på forsiden er fra Kort og Godt.

søndag 29. januar 2012

Bursdagskort

Jeg falt helt for dette stempelet fra Crafters Companion med Popcorn the Bear, som jeg var så heldig å vinne i en blogcandy hos Wenches papirverden før jul. Måtte bare ta det i bruk til min barnlige pappa som fyller 74 år. Han har tatt meg med på mange fisketurer og gitt meg mange gode naturopplevelser, og sender stadig en "bamseklem" på sms.

Jeg har ellers brukt ark fra Authentique, bølgepapp, maskinsøm, craftkartong, kremfarget bazill og maskinsøm mm.

Kortet legger jeg inn som bidrag til Sugar Creek Hallows utfordring cream-blue- and brown.




søndag 22. januar 2012

Nok en hverdagshistorie...

Det er ikke langt mellom kos, gråt og latter hos en 3-åring.... Her er mitt bidrag til Scrappehusets utfordring - Hverdag. " Å være 3 år - er ikke alltid like lett".. Inspirasjon til å knyte tråd og hyssing i knappene har jeg funnet hos Grethe.

Hverdag med 3-åringen vår

Denne LOen tar utgangspunkt i en utfordring fra Pencil lines - sketch 265. Dårlige bilder nok en gang... Teksten under bildene er : "Pappa...dem i avisa kan ikkje snakke...men det kan I!". En treåring byr på mye visdom og gode kommentarer...





Her har jeg brukt diverse restepapir, sydd med maskin rundt kantene, brukt knapper, hyssing og utvannet akrylmaling "sprutet på" med pensel. Bokstaver fra BoBunny og Doodlebug Design.